Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Kyrgyzstan

Proprietate de vânzare în Kirgazistan

Kârgâzstanul este o țară accidentată din Asia Centrală, care se află de-a lungul Drumului Mătăsii, ruta antică a rulotei dintre China și Mediterana.

Se învecinează cu Kazahstan la nord, Uzbekistan la vest și sud-vest, Tadjikistan la sud-vest și China la est. Capitala și cel mai mare oraș este Bishkek.

Înainte de independență, Bișek era un oraș rus, cu majoritatea populației etnice ruse. În prezent, acest grup etnic reprezintă aproximativ 20% din populația orașului, ceea ce reflectă o mare emigrare în anii următori independenței. Cu preocuparea în principal a incertitudinii economice, mai degrabă decât a tulburărilor etnice, mulți ruși cu legături familiale sau profesionale cu alte republici post-sovietice au emigrat din Kirgazistan.

Această migrație a dus la o mare cantitate de proprietăți de vânzare în Kirgazistan și pe piața de capital, cu o scădere corespunzătoare a prețurilor proprietăților. În prezent, majoritatea emigranților aspiranți ruși cu perspective în alte țări au plecat deja, iar cei care rămân trebuie să se confrunte cu perspective economice mai favorabile. Zilele migrațiilor externe mari s-au încheiat, eliminând astfel șocurile severe de aprovizionare care decurg din excesul de proprietăți de vânzare din Kirgazistan cauzate de ieșire.

Cu toate acestea, migrația către capital, așa cum este obișnuită în țările în curs de dezvoltare, unde oportunitățile de afaceri sunt mai puțin disponibile în orașele mai mici, se adaugă unei cereri în creștere constantă pentru locuințe în Bișek.

Odată cu debutul creșterii economice și cu un număr tot mai mare de familii care obțin venituri pentru locuințe de calitate mai bună decât cele din epoca sovietică, procesul „euroremont” este mai frecvent. Acest proces include proprietăți de vânzare în Kirgazistan cu aparate și echipamente occidentale sau sud-coreene, încălzitoare interne de apă, ferestre cu rame din plastic care sigilează mai bine decât ramele din lemn din epoca sovietică și podele mai uniforme decât parchetul tradițional sau podele cu panouri puternic. Adesea, aceste apartamente renovate și îmbunătățite există în condominii din epoca sovietică, lângă unități neactualizate.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 3311

DE VÂNZARE 2 camere, Kyrgyzstan, Aktobe, Aktobe, Side

125,750.09RON
DE VÂNZARE
2 camere

110 m²
Apartamente cu 3 dormitoare și camere Together veți găsi aici un stil, eleganță și calitate! Pentru a obține cea mai bună calitate și design
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB